18 PLUS 4 YOU
Erotisch Modellenbureau

Erotisch Model
   Meld u nu aan.

 

  Vraag en antwoord

Hier staan de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Wat zijn de verdiensten als erotisch model?
Als model in de sexindustrie kun je veel verdienen. Wat je voor een opdracht krijgt hangt af van je ervaring en het soort opdracht. Hoe meer ervaring hoe beter de verdiensten. En hetero film verdient nou eenmaal meer dan solo foto. Maar voor een halve dag werk moet je in het begin rekening houden met ongeveer 500 - 1000 euro.

Wat moet ik meenemen naar de auditie?
Voor de auditie moet je verschillende kleren meenemen, een broek, kort rokje, topje, bikini, lingerie setje. En je kan ook een vibrator of dildo meenemen.

Waarom moet je eerst auditie doen?
De auditie is pas noodzakelijk nadat wij jou eigen ingezonden matriaal hebben beoordeeld. De auditie doen we om er zeker van te zijn dat je geschikt bent als model en dit ook echt aandurft. We hebben vroeger te vaak aanmeldingen gehad en zonder auditie iemand naar een opdrachtgever gestuurd en toen bleek dat diegene het eigenlijk toch niet durfde. Dat willen we voorkomen met de auditie. Daarnaast kunnen we met behulp van het materiaal dat we met de auditie maken jou als model goed presenteren bij onze opdrachtgevers.

Worden mijn foto's en filmpjes van o.a.de auditie op internet gezet?
Ja en nee, deze foto's en film gebruiken we om jou als model te introduceren bij opdrachtgevers. Je krijgt een contractje waarin dit bevestigd wordt en dat wij zonder jou toestemming het materiaal niet kunnen publiceren.

Krijg ik geld voor de auditie?
Voor de auditie krijg je geen geld. Behalve soms voor specials en soms geven we een vergoeding voor de reiskosten. Daarna gaan we natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag om een opdracht voor je te vinden, waarmee je wel geld verdient.