18 PLUS 4 YOU
Erotisch Modellenbureau

Erotisch Model
   Meld u nu aan.

 

  Procedure

Hier wordt in het kort de procedure beschreven hoe wij werken vanaf inschrijving als erotisch model tot aan de feitelijke opdracht:

Je bent geinteresseerd om model te worden en je schrijft je geheel vrijblijvend in op deze site.

Je krijgt een bevestiging per e-mail van je inschrijving, je gegevens worden vervolgens verwerkt in onze administratie.

Nu start de selectieprocedure. Binnen 2 weken na ontvangst van je inschrijving hoor je of we je geschikt vinden als model of niet. Als je geschikt bent zullen wij je op diverse sites plaatsen met 1 of 2 foto's.

Wanneer we je definitief willen inschrijven zal een fotograaf contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor een intake fotosessie en eventueel de auditie zodra wij een opdractgever hebben voor jouw profiel.

Na de auditie krijg je binnen een aantal weken een cdrom opgestuurd waarop je portfolio staat met al je foto's en of film's. Dit is gratis.

Je bent nu volledig ingeschreven en wij gaan actief voor je zoeken naar opdrachten.

Wanneer we een opdracht hebben waarvan wij denken dat jij daar geschikt voor bent, nemen we contact met je op waarin we uitleggen wat voor opdracht het is en wat de verdiensten zijn. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je de opdracht wel of niet aanneemt. Voor iedere opdracht zal een apart contract opgesteld worden waarbij de rechten van jou als model en de rechten van de opdrachtgever geregeld zijn.

Het jij als model zal nooit iets aan ons betalen. Wij verdienen aan onze opdrachtgevers door middel van een opslagpercentage op het modellentarief. Als model hoef je dus nooit iets aan 18 plus 4 you te betalen. De reden dat we dit zo doen is dat wij zelf onze modellen selecteren. De selectie gaat vaak via internet om de kosten laag te houden. We hebben zelf ook geen eigen fotostudio. Daarom kunnen we de intake fotosessie ook gratis doen. Vervolgens verdienen wij geld als wij als we je als model kunnen inzetten bij 1 van onze opdrachtgevers.
Dus als je niets verdiend kost het ook niets!